» Prezentare
 » Servicii persoane
 » Testari online
 » Contact

 

Psitest - Assessment Centre Online
 
 
» Ai nevoie de un nou angajat?

Noi te ajutam sa gasesti persoana corespunzatoare cerintelor muncii pe care vrei sa i-o repartizezi. Vom construi, dupa ce ne vei expune deschis ce fel de om cauti, o strategie de selectie profesionala care sa tina seama de indatoririle viitorului angajat, de calitatile profesionale si psihice pe care trebuie sa le posede cel in cauza. Vom aplica probe psihologice, iti vom pregati rapoarte descriptive pentru fiecare candidat si vom participa alaturi de tine la interviul final de selectie. Vom garanta pentru recomandarile noastre.

» Vrei sa cunosti ce poate face fiecare om din echipa ta?

Putem evalua potentialul fiecarui membru din colectivul tau, precum si potentialul intregii tale echipe. Concluziile noastre te pot face sa redistribui roluri si sa administrezi mai bine resursele umane pe care le ai la dispozitie. Putem evalua competenta lor profesionala, dar si potentialul lor aptitudinal. Sigur aveai nevoie de confirmari la capitolul asta.

» Ti-ai organizat bine echipa? Stie fiecare ce are de facut?

Putem sa te sprijinim in organizarea activitatii astfel incat sa reusesti sa atingi obiectivele pe care organizatia ta le urmareste. Te vom consilia in structurarea fiselor de post, in precizarea responsabilitatilor si autoritatii specifice acelui post, stabilind impreuna care sunt calitatile profesionale si psihice ale persoanei care poate indeplini cel mai bine sarcinile presupuse de acesta.

» Te-ai gandit la niste reguli pentru propria echipa? Le-ai comunicat?

Noi te ajutam sa iti institui in echipa un sistem de valori si norme pe care vrei sa le respecte toti. Poti sa transmiti asteptarile tale privind comportamentul celorlalti, pregatind impreuna cu noi Manualul Angajatului.

» Folosesti optim resursa umana pe care o conduci?

Ca sa poti sa raspunzi la aceasta intrebare trebui sa faci ceva special, adica sa acorzi o atentie deosebita cunoasterii atu-urilor si slabiciunilor organizatiei pe care o conduci astfel incat sa le valorifici, respectiv diminuezi corespunzator. Noi putem realiza acest diagnostic, investigand atitudinile, climatul din organizatia ta, surprinzand analitic situatia existenta. Vom formula apoi impreuna solutii viabile de dezvoltare.

Si daca vom constata ca lucrurile ar putea merge si mai bine daca oamenii tai ar comunica altfel intre ei sau daca s-ar organiza eficient ca echipa, atunci o sa putem sa fim alaturi de ei ajutandu-i sa invete si sa exerseze abilitatile ce le pot face munca mai valoroasa.

Sunt multe lucruri bune pe care le putem face impreuna, invatand fiecare, unul de la celalalt. Alegand consultantii nostri iti vei consolida cunostintele de psihologie pe care le aveai deja pentru ca vom forma impreuna o echipa. Nu te astepta sa fim mereu de acord cu opiniile tale, cu toate ca stim ca asta ti-ar place, dar nici mereu in dezacord. Credem ca a avea la dispozitie alternative - este cel mai important pentru a alege intotdeauna solutia cea mai buna.


 
Recomandari pentru candidatii participanti la selectiile organizate de catre agentia de recrutare Psitest Consult
 
My Career Story - exercitiu de alegere cariera
 
Your Memories
 
 

copyright © 1998-2023 Psitest Consult. Toate drepturile rezervate
site realizat si gazduit de Beeline - Web design & more

Prieteni: Your Memories | Locuri de Munca Cluj NET

 

     
 » Psitest Consult